Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Τι ζώδιο είναι ο σκύλος σας;



Γενικά χαρακτηριστικά σκύλων σύμφωνα με τους...αστρολόγους. Ο,τι και αν λένε ότι ισχύει για κάθε ζώο, ένα είναι σίγουρο: ότι όλα τα σκυλιά είναι εκεί για να γίνουν οι καλύτεροι μας φίλοι.


ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Θεωρείται ο αρχηγός της αγέλης, σαν πρώτο ζώδιο του κύκλου. Δεν παρακαλεί και είναι πάντα πρώτος, έτοιμος για προκλήσεις και βόλτες. Είναι σκύλος αρκετά εγωϊστής, ενεργητικός, δραστήριος και ζωηρός και απαιτεί άσκηση και πολλές βόλτες. Ο σκύλος Κριός έιναι ο τέλειος σκύλος για agility, θάλασσα και frisbee. Είναι όμως και επιρρεπής στα ατυχήματα, καθώς είναι απρόσεκτος. Δεν του αρέσει να είναι περιορισμένος στο σπίτι και ο ιδιοκτήτης θα πρέπει να του εξασφαλίσει αρκετό χώρο με άνεση για να μην προσπαθεί να το σκάσει.
Αν είστε Λέοντες ή Τοξότες, είστε τα πιο ταιριαστιά...αφεντικά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Ο Ταύρος σκύλος είναι δυνατός, ήρεμος και αποφαιστικός. Υπακούει εύκολα αλλά χρειάζεται ασφάλεια και αν λείψετε να του αφήσετε κάτι με τη μυρωδιά σας. Είναι τεμπέλης πολλές φορές και προτιμά τον ύπνο από την άσκοπη περιπλάνηση. Δεν του αρέσει πολύ η άσκηση αλλά του αρέσουν οι εκδρομές στην εξοχή, όπως σε όλα τα σκυλιά. Του αρέσει πολύ το φαγητό και ίσως γίνεται επιθετικός γι αυτό. Καλός για παιδιά.
Ταιριάζει με τα περισσότερα ζώδια με την εξαίρεση του Τοξότη, ως ιδιοκτήτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-20/6): Ο φωνακλάς, ο ακούραστος, ο ζωηρός. Έχει έντονη προσωπικότητα, δεν βαριέται ποτέ, είναι για πάντα...κουτάβι και χρειάζεται συνεχώς την προσοχή σας. Τείνει να είναι υπέρβαρος και να υποφέρει από άγχος αποχωρισμού αν μείνει πολλές ώρες μόνος. Εκπαιδεύεται δύσκολα αλλά με επιμονή όλα γίνονται και καλύτεροι ιδιοκτήτες θεωρούνται οι Λέοντες και οι Υδροχόοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (21/6-22/7): Λατρεύει τη θάλασσα και το νερό, είναι υπομονετικός, ευαίσθητος και με ιδιαίτερη διάθεση. Χρειάζεται συχνά χάδια και επιβεβαίωση και είναι επιρρεπής σε ψυχοσωματικά προβλήματα. Μία φορά το μήνα μπορεί το φεγγάρι να τον κάνει να είναι ανήσυχος αλλά είναι καλός στην εκπαίδευση. Κατάλληλοι ιδιοκτήτες οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί.

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Ο σκύλος Λέοντας είναι ο σκύλος...Μονάρχης, βασιλιάς και αφεντικό! Είναι κυριαρχικός και ανώτερος και χρειάζεται σεβασμό. Δεν φοβάται σχεδόν τίποτα και χρειάζεται προσοχή όταν έρχεται σε επαφή με ανθρώπους αφού μερικοί είναι επιφυλακτικοί. Είναι πολύ πιστά σκυλιά και καλοί φύλακες αλλά μπορεί να ...φοβούνται τις γάτες! Κριοί και Τοξότες οι τελειότεροι ως ιδιοκτήτες για το σκύλο Λέοντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Το αυθευντικό κατοικίδιο, νιώθει τέλεια στο σπίτι και θέλει χάδια και αγκαλιές. Είναι το καθαρότερο ζώδιο και σπάνια θα κάνει ζημιά στο σπίτι. Προσοχή σε δηλητηριάσεις ή ψύλλους. Του αρέσει η εκπαίδευση και να μαθαίνει κόλπα. Αν είστε Ταύρος ή Αιγόκερως είστε ο τέλειος ιδιοκτήτης για το σκύλο Παρθένο.

ΖΥΓΟΣ (23/9-22/10): Ο σκύλος Ζυγός έχει μόνο ένα σκοπό: να γίνει ο καλύτερος σκύλος. Θέλει φαγητό για να κάνει οτιδήποτε όμως είναι ισορροπημένο πλάσμα, φιλικός και με σεβασμό στον άνθρωπο. Απαιτεί ισότητα και δεν θέλει να είναι μόνος στον κήπο. Μπορεί εύκολα να νιώσει φόβο και μοναξιά. Λέοντες οι καλύτεροι για ''αφεντικά''.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (23/10-21/11): Συνήθως έχουν τέλειο τρίχωμα αλλά και έναν πολύ καλό χαρακτήρα. Είναι σκυλιά με προσωπικότητα, τέλεια και πιστά. Μπορεί να είναι εχθρικά με άλλα σκυλιά ή πολύ πολύ φιλικά. Είναι των άκρων. Πρέπει να του επιβληθείτε από νωρίς και να τον έχετε υπό έλεγχο ενώ αν είστε και εσείς Σκορπιός είστε ο τέλειος συνδυασμός.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Ο συμπλεγματικός σκύλος που μπορεί να έχει πρόβλημα υπακοής ή φοβικότητας. Ο Τοξότης χρειάζεται συνεχή εκπαίδευση και άσκηση. Είναι αθλητικό σκυλί, ενθουσιάζεται εύκολα αλλά είναι και ανεξάρτητος. Κριοί οι καλύτεροι..δίποδοι σύντροφοι του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Ο σκύλος Αιγόκερως οδηγείται από την αισιοδοξία και το θάρρος. Είναι κοινωνικός και πολλές φορές λατρεύουν τα ψυχρά κλίματα, όπως τα Χάσκι. Είναι πρακτικά και εύκολα ζώα, δεν φοβούνται την εργασία αλλά όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερη φροντίδα θέλει. Ένας Αιγόκερως ιδιοκτήτης είναι η τέλεια σχέση και ο Τοξότης ο πλέον ακατάλληλος για ιδιοκτήτης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Ο Υδροχόος σκύλος είναι ο σκύλος-φίλος, αληθινός και πάντα δίπλα σου. Υπομονετικός, ξεπερνά εύκολα τα εμπόδια αλλά είναι και ξεροκέφαλος, πεισματάρης και επίμονος. Του αρέσει η κοινωνικότητα και η εκπαίδευση. Δίδυμοι και Ζυγοί οι καλύτεροι ιδιοκτήτες.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Το σκυλί Ιχθύς είναι μία περίεργη προσωπικότητα, που θέλει να πάει σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις ταυτόχρονα...Πανέξυπνα, ευαίσθητα αλλά και καλόψυχα, όμως μπορεί να αλλάξουν διάθεση από το ένα λεπτό στο άλλο! Δεν έχουν περιέργιες αλλά τραυματίζονται εύκολα στα πόδια.Λατρεύουν το νερό και καλύτεροι ιδιοκτήτες είναι οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου